400 g vatten
4 msk socker
1 msk vaniljsocker
1/2 tsk kardemumma
1,5 msk potatismjöl
2-3 msk vatten
Här förklarar Signe hur man kan styra roboten med en enkel fjärrkontroll, för den som inte orkar programmera :)
När fantasin tryterkan det vara bra att ha ett enkelt tema. Här är några favoritrecept som passar speciellt bra på en...
Hej och välkommen hit!
Vi heter Magnus och Charlotta. Här hittar du recept på sånt vi lagar ofta och gärna. De flesta recept är tänkta för två vuxna och tre barn. Vi lägger inte upp all mat, bara den som blir tillräckligt god.
Vi uppskattar om du kommenterar recepten. Tipsa gärna någon du tycker om alternativt länka hit om ifall du hittar nåt du gillar.
Vi har tagit alla bilder och du får gärna använda dem förutsatt att du länkar/anger källan.
Matlyckan har ungefär sidvisningar i månaden.
Har du några frågor på recepten går det bra att ställa frågor eller mejla på magnus.fasth(snabela)gmail(punkt)com !
Vi har ett nyhetsbrev med som vi skickar ut nån gång nu och då. Här anmäler du dig till matlyckans nyhetsbrev.
Matlyckan är en hobby och i verkliga livet jobbar vi med Value Based Selling på Sentite AB och vi har också en blogg på temat CPQ - Configure, Price, Quote. Charlotta skriver på Spjuverbloggen - SVAs populärvetenskapliga juverblogg.
En annan hobby är att vi driver en webshop där vi säljer roboten Edison i Sverige, en legokompatibel robot för undervisning i programmering både hemma och i skolan. På sidan MeetEdison.se hittar du övningar och lärarhandledning för roboten Edison.
3 trevliga kommentarer:
Receptet funkade utmärkt, gott! /Emma
När har du i vanilj och kardemumma? När du har i redningen?
Lite oklart för en som inte är helt van vid att koka kräm
Otrolig lätt o god kräm.Kardemumma kombinationen oslagbart. Den kommer vi göra fler gånger. Står redan på favvo listan./Paulette
Skicka en kommentar