web stats analyzer

Om Matlyckan

Wow! Du hittade till vår matblogg. Riktigt roligt att du är här och hoppas du hittar något du gillar!

Vi heter Magnus och Charlotta och här hittar du recept på sånt vi lagar ofta och gärna. De flesta recept är tänkta för två vuxna och tre barn. Vi lägger inte upp all mat, bara den som blir tillräckligt god.

Vi uppskattar verkligen om du kommenterar recepten. Tipsa gärna någon du tycker om alternativt länka hit om ifall du hittar nåt du gillar. Vi har tagit alla bilder (om inte annat anges) och du får gärna använda dem förutsatt att du länkar/anger källan.

Har du några frågor på recepten går det bra att ställa frågor eller mejla på magnus (punkt) fasth (snabela) gmail (punkt) com

Om Matlyckan:

Varför heter bloggen Matlyckan?

Vägen vi bor på heter Lyckan och från början så handlade recepten mest om mat. Nu har vi kompletterat med efterrätter, matrelaterat barnpyssel och bröd.

De vanligaste frågorna:

Magnus, tjänar ni några pengar på bloggen?

- Nej, det gör vi inte och bloggandet är en hobby. Det har hänt att vi lagt upp lite reklam, men det har varit mest för att testa hur det funkar. Det har också hänt att vi lottat ut lite värdecheckar åt företag som hört av sig, det gör vi i så fall via Matlyckan på Facebook.
Jag skulle gärna köpa ett bättre objektiv till kameran (så att vi kan ta finare bilder). Om du har någon bra idé kring det så är du alltid välkommen att kontakta mig.

Om ni skulle rekommendera något recept, vilket skulle det vara?

De här recepten med pasta och crabsticks, lammfärsgrytan med oliver och syltlök eller varför inte det här receptet på laxlasagne är sånt vi lagar ofta och gärna. Senaste tidens favoriter är tartar på salmalax, schlagerwraps och den här vegetariska grytan på kikärtor.

Vet ni om att det finns en kinesrestaurang i Nässjö som heter Matlyckan?

- Ja, men vi har aldrig varit där.


Jobbar ni med mat?

- Nej, Charlotta jobbar med bakterier och Magnus jobbar med Value selling på Sentite AB.

--

Sen var det en liten grej till. Om du också tycker det här var ett bra recept så blir vi jätteglada om du delar med dig på Facebook eller skriver en kort kommentar :)

Säsongens recept