När jag äter köttfärssås med spagetti så vill jag gärna äta med en matig och nyttig sallad. Det här har blivit en ny favorit. Den här bönsalladen har flera fördelar - den drygar ut en matlåda till två (vilket är bra på alla möjliga sätt) och framförallt och viktigast så blir det väldigt gott.
1 röd paprika
1 msk balsamvinäger
0,5 msk honung
2 msk olivolja
1 burk bönor (av valfri sort)
Så här gör du bönor med köttfärssås och spagetti:
Finhacka paprikan.
Blanda balsamvinäger, honung och olja i en bunke (ta inte en för liten).
Skölj bönorna och låt dem rinna av ordentligt. Blanda bönor, paprika och vinägrett i bunken. Låt gärna bönorna dra i dressingen över natten.
Dela den befintliga matlådan i två delar, hälften bönor och hälften matlåda blir ganska bra.
-
I en ganska färsk undersökning visar det sig att om du har tillräckligt många på en arbetsplats som har matlåda med sig så kommer någon att äta köttfärssås med spagetti. Det slår - enligt undersökning - aldrig fel.
0 trevliga kommentarer:
Skicka en kommentar