web stats analyzer

söndag 24 maj 2009

Lax och äppelpanna

Skriv ut receptet

500 g laxfilé
1/2 tsk salt
1–2 purjolökar 
2 syrliga äpplen
2 1/2 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap

Sätt ugnen på 225°. 

Skär laxen i 2x2 cm stora bitar, skiva purjolöken och tärna äpplena.
Blanda fisk och salt i en ugnsfast form. Lägg i äpplen och purjolök. 
Blanda grädde och senap och häll i formen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med kokt potatis.
--

Sen var det en liten grej till. Om du också tycker det här var ett bra recept så blir vi jätteglada om du delar med dig på Facebook eller skriver en kort kommentar :)

1 trevlig kommentar:

Ida Goldstrand sa...

Hej! Det här låter jättegott, det måste Mikael och jag prova. Kram Ida

Säsongens recept