Till sommarens grillning passar det nästan alltid med coleslaw. Det här är ett noga utprovat recept.
Det här behöver du till coleslaw:
1 tsk fransk senap
1/2 tsk salt
1 krm socker
1/2 krm svartpeppar
200 g vitkål
1 morot
1/2 gul lök
Såhär gör du coleslaw:
Bland creme fraiche, majonäs, senap, salt, socker och peppar i en bunke.
Hacka löken fint. Riv moroten grovt. Skär vitkålen i tunna strimlor. Blanda i lök, morot och kål i bunken med creme fraicheblandningen.
Coleslaw ska helst stå i kylen en timme innan serverering.
2 trevliga kommentarer:
Hade tänkt att göra Cole Slaw till hamburgarna maken grillade ikväll, men jag glömde mitt i mitt misslyckade tårtbak. I morgon kanske!
Det perfekta tillbehöret till sommarens alla grillkvällar:)
Skicka en kommentar