3/4 tsk salt
1 krm svartpeppar
Här förklarar Signe hur man kan styra roboten med en enkel fjärrkontroll, för den som inte orkar programmera :)
När fantasin tryterkan det vara bra att ha ett enkelt tema. Här är några favoritrecept som passar speciellt bra på en...
Hej och välkommen hit!
Vi heter Magnus och Charlotta. Här hittar du recept på sånt vi lagar ofta och gärna. De flesta recept är tänkta för två vuxna och tre barn. Vi lägger inte upp all mat, bara den som blir tillräckligt god.
Vi uppskattar om du kommenterar recepten. Tipsa gärna någon du tycker om alternativt länka hit om ifall du hittar nåt du gillar.
Vi har tagit alla bilder och du får gärna använda dem förutsatt att du länkar/anger källan.
Matlyckan har ungefär sidvisningar i månaden.
Har du några frågor på recepten går det bra att ställa frågor eller mejla på magnus.fasth(snabela)gmail(punkt)com !
Vi har ett nyhetsbrev med som vi skickar ut nån gång nu och då. Här anmäler du dig till matlyckans nyhetsbrev.
Matlyckan är en hobby och i verkliga livet jobbar vi med Value Based Selling på Sentite AB och vi har också en blogg på temat CPQ - Configure, Price, Quote. Charlotta skriver på Spjuverbloggen - SVAs populärvetenskapliga juverblogg.
En annan hobby är att vi driver en webshop där vi säljer roboten Edison i Sverige, en legokompatibel robot för undervisning i programmering både hemma och i skolan. På sidan MeetEdison.se hittar du övningar och lärarhandledning för roboten Edison.
2 trevliga kommentarer:
Jag gillar sötpotatis mycket så detta måste jag prova!!
Hej!
Den 20 januari kl 20.00 börjar ”Landet brunsås” i SVT2, ett program för dig som äter. Varför äter vi svenskar som vi gör? Programledarna Henrik Schyffert, Erik Haag och matskribenten Lotta Lundgren söker efter svaren i vår egen kulturhistoria, i omvärldens influenser och i trenderna som påverkar vad vi ställer fram på middagsbordet. Experter i programmet är Mats-Eric Nilsson och Richard Tellström.
Om du vill titta på programmet i förväg mejla magdalena.lofstrom@svt.se så skickar jag dig en länk där du kan titta. Vänliga hälsningar Magdalena
Skicka en kommentar