web stats analyzer

onsdag 10 juni 2009

Vit sillsallad

Skriv ut receptet



Den här sillsalladen är mycket godare än alla varianter med rödbetor. Fortsätt läsa så förstår du varför.

Den här sillsalladen med matjesill är en klassiker på vårt julbord, påskbord och på midsommarfesten. Servera den på en grov brödbit eller njut av den som den är.

1 burk matjesill
5 kokta potatisar
3 hårdkokta ägg
1 liten bit purjo
1 liten rödlök
2 dl gräddfil
1 msk majonnäs
4 msk kalles kaviar
0,5 dl hackad dill

Hacka matjesill, potatis, ägg, purjo och lök. Blanda gräddfil, majonnäs kaviar och dill. Blanda i de hackade ingredienserna. Servera till exempel på en bit grovt bröd.
--

Sen var det en liten grej till. Om du också tycker det här var ett bra recept så blir vi jätteglada om du delar med dig på Facebook eller skriver en kort kommentar :)

2 trevliga kommentarer:

Unknown sa...

I år blir det din nubbesallad i Svärtinge!
God jul till er önskar Ulf och Bodil

Unknown sa...

Denna kommer jag göra denna julen 2016. God Jul från Dennis och Päivi.

Säsongens recept