web stats analyzer

tisdag 14 juli 2009

Fiskgryta med ägg och Kalles kaviar

Skriv ut receptet



Den här fiskrätten älskar våra barn. Den är både snabb, enkel och väldigt god.

500 g fiskfilé, till exempel torsk eller sej
2 dl creme fraiche
1 dl mjölk
1/2 fiskbuljongtärning
4 msk kalles kaviar

2 hårdkokta ägg
1 dl finstrimlad purjolök eller gräslök

Koka äggen och skär fisken i bitar. Vispa ihop creme fraiche, mjölk, buljongtärning och kaviar i en traktörpanna. Koka upp och lägg i fisken, låt sjuda i 5 minuter.

Skala och hacka äggen. Strimla purjolöken eller hacka gräslöken. Strö över äggen och gräslökshacket/purjolökshacket.

Servera med kokt potatis.
--

Sen var det en liten grej till. Om du också tycker det här var ett bra recept så blir vi jätteglada om du delar med dig på Facebook eller skriver en kort kommentar :)

1 trevlig kommentar:

Ann-Sofie sa...

Det här låter bra. Skal jag testa på min 8-åring.
Tack!

(Snälla - måste ni har ordverifiering - den är hopplös att läsa)

Säsongens recept