Sidor

onsdag 10 juni 2009

Vit sillsallad



Den här sillsalladen är mycket godare än alla varianter med rödbetor. Fortsätt läsa så förstår du varför.

Den här sillsalladen med matjesill är en klassiker på vårt julbord, påskbord och på midsommarfesten. Servera den på en grov brödbit eller njut av den som den är.

1 burk matjesill
5 kokta potatisar
3 hårdkokta ägg
1 liten bit purjo
1 liten rödlök
2 dl gräddfil
1 msk majonnäs
4 msk kalles kaviar
0,5 dl hackad dill

Hacka matjesill, potatis, ägg, purjo och lök. Blanda gräddfil, majonnäs kaviar och dill. Blanda i de hackade ingredienserna. Servera till exempel på en bit grovt bröd.

2 kommentarer:

  1. I år blir det din nubbesallad i Svärtinge!
    God jul till er önskar Ulf och Bodil

    SvaraRadera
  2. Denna kommer jag göra denna julen 2016. God Jul från Dennis och Päivi.

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!

Kommentarer som är uppenbart spam kommer självklart att tas bort. Länka gärna till din blogg men gör det med namn och inte med sökord.

Naturligtvis är det okej att länka till ett specifikt inlägg om det är relevant för kommentaren.

在瑞典只有意见。垃圾邮件将被删除。没有链接!