4 äggulor
4 msk socker
1 äggvita
500 g mascarpone
22 savoyardikex
0,4 dl espressokaffe
1 tsk konjak
0,4 dl espressokaffe
1 tsk konjak
Vispa äggvitan till skum.
Vispa äggulorna och sockret pösigt och blanda därefter i mascarpone och så att det inte blir några klumpar (lite i taget och med ballongvisp). Tillsätt den vispade äggvitan.
Vispa äggulorna och sockret pösigt och blanda därefter i mascarpone och så att det inte blir några klumpar (lite i taget och med ballongvisp). Tillsätt den vispade äggvitan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Vad roligt att du vill kommentera!
Kommentarer som är uppenbart spam kommer självklart att tas bort. Länka gärna till din blogg men gör det med namn och inte med sökord.
Naturligtvis är det okej att länka till ett specifikt inlägg om det är relevant för kommentaren.
在瑞典只有意见。垃圾邮件将被删除。没有链接!