André Clouet är riktigt bra och Louis Boillot är mycket vin för pengarna. Dock ska noteras att champagnerna som rekommenderas är ganska kraftiga i stilen och gör sig bäst till smakrik mat. Både Clouet och Mailly är 100% pinot noir.
Jag har alltid gillat champagne från Pol Roger. Länken är till den "vanliga" men de har några specialare också. Lite kul att det är Churchills champagne också.
Hej! God fortsättning på det nya året! Vilken härlig blogg du har, hittade den genom matbloggstoppen och jag kommer definitivt att titta in här fler gånger!
Om du har lust så kanske du kan titta in på min blogg där du kanske hittar något nytt recept? ;) Du får också jätte gärna lämna en kommentar om vad du tycker om bloggen och gärna ge tips om vad jag kan göra bättre ! Ha det bäst! Kram Daniella.
André Clouet är riktigt bra och Louis Boillot är mycket vin för pengarna.
SvaraRaderaDock ska noteras att champagnerna som rekommenderas är ganska kraftiga i stilen och gör sig bäst till smakrik mat. Både Clouet och Mailly är 100% pinot noir.
Jag har alltid gillat champagne från Pol Roger. Länken är till den "vanliga" men de har några specialare också. Lite kul att det är Churchills champagne också.
SvaraRaderahttp://systembolaget.se/SokDrycker/Produkt?VaruNr=7549&Butik=0&SokStrangar=
Champagne? På nyårsafton dricker man väl cava?
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaGod fortsättning på det nya året! Vilken härlig blogg du har, hittade den genom matbloggstoppen och jag kommer definitivt att titta in här fler gånger!
Om du har lust så kanske du kan titta in på min blogg där du kanske hittar något nytt recept? ;)
Du får också jätte gärna lämna en kommentar om vad du tycker om bloggen och gärna ge tips om vad jag kan göra bättre !
Ha det bäst!
Kram Daniella.