Sidor

tisdag 14 juli 2009

Fiskgryta med ägg och Kalles kaviar



Den här fiskrätten älskar våra barn. Den är både snabb, enkel och väldigt god.

500 g fiskfilé, till exempel torsk eller sej
2 dl creme fraiche
1 dl mjölk
1/2 fiskbuljongtärning
4 msk kalles kaviar

2 hårdkokta ägg
1 dl finstrimlad purjolök eller gräslök

Koka äggen och skär fisken i bitar. Vispa ihop creme fraiche, mjölk, buljongtärning och kaviar i en traktörpanna. Koka upp och lägg i fisken, låt sjuda i 5 minuter.

Skala och hacka äggen. Strimla purjolöken eller hacka gräslöken. Strö över äggen och gräslökshacket/purjolökshacket.

Servera med kokt potatis.

1 kommentar:

  1. Det här låter bra. Skal jag testa på min 8-åring.
    Tack!

    (Snälla - måste ni har ordverifiering - den är hopplös att läsa)

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!

Kommentarer som är uppenbart spam kommer självklart att tas bort. Länka gärna till din blogg men gör det med namn och inte med sökord.

Naturligtvis är det okej att länka till ett specifikt inlägg om det är relevant för kommentaren.

在瑞典只有意见。垃圾邮件将被删除。没有链接!