Stek på nästan högsta värmen till vätskan försvunnit:
400-500 g fryst svamp
tillsätt
2 msk smör
2 stora hackade vitlöksklyftor
2 hackade potatisar (8 mm kuber) och fräs lite till
tillsätt 1 liter svampbuljong eller hönsbuljong och koka 15 minuter
tillsätt 2,5 dl grädde och koka 5 minuter till
tillsätt
1,5 dl riven parmesan
½ tsk citronsaft
salta och peppra, förslagsvis ½ tsk salt och 1 krm svartpeppar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Vad roligt att du vill kommentera!
Kommentarer som är uppenbart spam kommer självklart att tas bort. Länka gärna till din blogg men gör det med namn och inte med sökord.
Naturligtvis är det okej att länka till ett specifikt inlägg om det är relevant för kommentaren.
在瑞典只有意见。垃圾邮件将被删除。没有链接!