
Stek utan att bryna (på rätt hög värme eftersom det vätskar):
2 msk olivolja
2 st små hackade lökar
1/2 grovriven sushini
lite timjan (knapp tsk)
lite mejram (knapp tsk)
tillsätt
1/2 paket bacon i små bitar och stek lite till
tillsätt
1,5 dl vitt vin
3 dl fiskbuljong
2 stora rivna potatisar
koka 15-20 min
Späd med lite mer fiskbuljong (2-3 dl) till lagom tjocklek.
Tillsätt 400 g torsk i bitar och låt koka 3 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Vad roligt att du vill kommentera!
Kommentarer som är uppenbart spam kommer självklart att tas bort. Länka gärna till din blogg men gör det med namn och inte med sökord.
Naturligtvis är det okej att länka till ett specifikt inlägg om det är relevant för kommentaren.
在瑞典只有意见。垃圾邮件将被删除。没有链接!