Currysill som den serverades julen 2014.
Det här behöver du till currysill:
3 msk rapsolja
1 liten gul lök, finhackad
1 rött äpple, fintärnat
1 tsk curry
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk koncentrerad äppeljos
0,5 dl majonnäs
1 dl creme fraiche
1 paket 5-minuterssill
Så här gör du currysill:
Finhacka löken och äpplet. Hetta upp oljan och stek lök och äpple tillsammans med curry på ganska hög värme i någon minut.
Häll över vinäger och jos och låt fråset svalna några minuter.
Låt sillen rinna av och dela i lagom stora bitar.
Blanda majonäs och creme fraiche med fräset. Vänd ner sillen och låt stå kallt ett dygn.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Vad roligt att du vill kommentera!
Kommentarer som är uppenbart spam kommer självklart att tas bort. Länka gärna till din blogg men gör det med namn och inte med sökord.
Naturligtvis är det okej att länka till ett specifikt inlägg om det är relevant för kommentaren.
在瑞典只有意见。垃圾邮件将被删除。没有链接!