Sidor

fredag 18 maj 2012

Coleslaw



Till sommarens grillning passar det nästan alltid med coleslaw. Det här är ett noga utprovat recept.

Det här behöver du till coleslaw:

1 dl lättcreme fraiche
1/2 dl majonäs
1 tsk fransk senap
1/2 tsk salt
1 krm socker
1/2 krm svartpeppar
200 g vitkål
1 morot
1/2 gul lök

Såhär gör du coleslaw:

Bland creme fraiche, majonäs, senap, salt, socker och peppar i en bunke.

Hacka löken fint. Riv moroten grovt. Skär vitkålen i tunna strimlor. Blanda i lök, morot och kål i bunken med creme fraicheblandningen.

Coleslaw ska helst stå i kylen en timme innan serverering.

2 kommentarer:

  1. Hade tänkt att göra Cole Slaw till hamburgarna maken grillade ikväll, men jag glömde mitt i mitt misslyckade tårtbak. I morgon kanske!

    SvaraRadera
  2. Det perfekta tillbehöret till sommarens alla grillkvällar:)

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!

Kommentarer som är uppenbart spam kommer självklart att tas bort. Länka gärna till din blogg men gör det med namn och inte med sökord.

Naturligtvis är det okej att länka till ett specifikt inlägg om det är relevant för kommentaren.

在瑞典只有意见。垃圾邮件将被删除。没有链接!