Sidor

fredag 15 januari 2010

Pressgurka - varför blir allt godare med pressgurka?



Pressgurka är ett klassiskt tillbehör till allehanda köttstycken, malda så väl som helstekta. Senast vi gjorde pressgurka serverades det till mammas köttbullar.

Det här behöver du:

2 msk ättikssprit (12 %)
2 msk socker
1 krm salt
1 dl vatten
1 gurka (300 g)

Gör så här:

Blanda alla ingredienser så när som på gurkan i en skål.

Hyvla gurkan med osthyvel och häll därefter gurkan i skålen. Låt dra någon timme innan servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill kommentera!

Kommentarer som är uppenbart spam kommer självklart att tas bort. Länka gärna till din blogg men gör det med namn och inte med sökord.

Naturligtvis är det okej att länka till ett specifikt inlägg om det är relevant för kommentaren.

在瑞典只有意见。垃圾邮件将被删除。没有链接!