Sidor

söndag 24 maj 2009

Lax och äppelpanna

500 g laxfilé
1/2 tsk salt
1–2 purjolökar 
2 syrliga äpplen
2 1/2 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap

Sätt ugnen på 225°. 

Skär laxen i 2x2 cm stora bitar, skiva purjolöken och tärna äpplena.
Blanda fisk och salt i en ugnsfast form. Lägg i äpplen och purjolök. 
Blanda grädde och senap och häll i formen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med kokt potatis.

1 kommentar:

  1. Ida Goldstrand24 maj 2009 kl. 11:37

    Hej! Det här låter jättegott, det måste Mikael och jag prova. Kram Ida

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!

Kommentarer som är uppenbart spam kommer självklart att tas bort. Länka gärna till din blogg men gör det med namn och inte med sökord.

Naturligtvis är det okej att länka till ett specifikt inlägg om det är relevant för kommentaren.

在瑞典只有意见。垃圾邮件将被删除。没有链接!