tag:blogger.com,1999:blog-1452501955373190853.post568113581669571601..comments2023-10-06T09:03:33.742+02:00Comments on Matlyckan: Kycklingfilé i ångugnMagnus Fasthhttp://www.blogger.com/profile/04002975473273612750noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1452501955373190853.post-63576926715890923192014-10-20T20:02:30.687+02:002014-10-20T20:02:30.687+02:00Hej. Gjorde kycklingen i vår ångugn hemma. Det var...Hej. Gjorde kycklingen i vår ångugn hemma. Det var färska filéer så 24 min räckte. Riset gjorde jag vid sidan om i och med att vår Siemens-ugn enbart har en st hel form (samt en perforerad).<br /><br />Till det valde jag en dragonsås. Kycklingen ser ju inte direkt rolig ut när den kommer ur ugnen men den är mör och smakar mycket.<br /><br />Lätt och klart på en halvtimme.<br /><br />ErikErik Mhttps://www.blogger.com/profile/00925982567347982874noreply@blogger.com